Без англійської можна спокійно жити
 Урядова гаряча лінія 1545



Головне управління статистики інформує

Ринок праці Рівненщини

 Кількість зареєстрованих безробітних, за адміністративними даними Рівненського обласного центру зайнятості, на кінець вересня 2019р. становила 11 тис. осіб.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області на кінець вересня 2019р. склав 1,5% населення працездатного віку, у сільській місцевості та в міських поселеннях – 1,5% та 1,3% відповідно.

Кількість вакансій, заявлених роботодавцями до державної служби зайнятості, на кінець вересня 2019р. становила 3254. При цьому навантаження зареєстрованих безробітних на одну вакансію складало 3 особи.

Розмір допомоги по безробіттю в середньому на одного безробітного у вересні 2019р. становив 2515 грн, що в 1,7 раза менше законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати (4173 грн).

До Дня працівників харчової промисловості

 У січні–серпні 2019р. підприємствами з виробництва харчових продуктів, напоїв порівняно з відповідним періодом попереднього року обсяг випуску нарощено на 3,1% (у промисловості області в цілому – на 12,7%).

Випуск виробів кондитерських з цукру чи його замінників, з вмістом какао зріс на 157 т, молока та вершків незгущених й без додавання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6% у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л – на 122 т, хліба та виробів хлібобулочних, нетривалого зберігання – на 100 т, свинини свіжої чи охолодженої – туш, напівтуш (уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання) – на 97 т. Водночас скоротилося виробництво яловичини і телятини, свіжих чи охолоджених – туш, напівтуш, четвертин необвалених на 367 т, масла вершкового жирністю не більше 85% – на 279 т, виробів кондитерських з цукру інших, н.в.і.у. – на 221 т, сиру тертого, порошкового, голубого та іншого неплавленого (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру) – на 203 т, джему, мармеладу, пюре, желе, конфітюрів, повидла, варення, з плодів і горіхів, підданих тепловому обробленню (крім продуктів гомогенізованих) – на 196 т, молока і вершків коагульованих, йогурту, кефіру, сметани та інших ферментованих продуктів – на 80 т, соусів і продуктів для приготування соусів; приправ та прянощів змішаних інших (крім соєвого соусу, кетчупу і соусів томатних інших, борошна та порошку гірчичних, гірчиці готової) – на 59 т, сиру свіжого неферментованого (недозрілого і невитриманого; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир) – на 11 т, вод натуральних мінеральних газованих – на 53,5 тис.дал.

У січні–серпні 2019р. обсяг реалізованої продукції (без ПДВ та акцизу) у виробництві харчових продуктів, напоїв становив 3904 млн.грн, або 14,2% загальнообласного обсягу.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв у січні–серпні 2019р. середньооблікова кількість штатних працівників склала 7090 осіб. Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника становила 6278 грн і зросла порівняно з відповідним періодом попереднього року на 19%, або на 1003 грн.

За попередніми даними, фінансовий результат до оподаткування підприємств з виробництва харчових продуктів, напоїв у 2018р. склав              90 млн.грн прибутку, причому прибутково спрацювали 70,2% підприємств галузі.

 

Головне управління статистики

у Рівненській області

0
0
* Матеріали сайту дозволяється використовувати лише з посиланням (для інтернет-видань– гіперпосиланням) на www.volodrda.gov.ua

Поділитися:


Коментарі відсутні

Залишити відповідь


Увійти:

Реєстрація

Приєднайтесь за допомогою


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання





Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Вільні творять майбутнє

"Гаряча" телефонна лінія голови райдержадміністрації:

тел: 2-31-34

Національна Дитяча гаряча лінія Підтримай добровільне об'єднання громад Калькулятор розрахунку субсидій Програма державної підтримки Довіряй ЗСУ

"Телефон Довіри" голови райдержадміністрації:

тел: 2-43-97